Imagistică

Tomograf GE REVOLUTION EVO cu soft pentru evaluarea cardiovasculară, evaluarea de nodul pulmonar, colonoscopie virtuală.

Tomograf- ul Revolution Evo  permite  scanarea rapidă  cu reconstrucția imaginilor pentru o vizualizare de înaltă precizie a structurilor cardiace (artere coronare, mușchi cardiac, aorta, artere de membre inferioare,
artere carotide). Tomograful REVOLUTION Evo are un sistem de reducere a dozei de iradiere care permite evaluarea pacienților la intervale scurte de timp (situație necesară în cazul  neoplaziilor). Datorită dozei reduse de iradiere și a timpului de scanare extrem de scurt poate fi utilizat pentru evaluarea copiilor cu malformații cardiace.

Aparat Siemens AVANTO FIT de 1.5 Tesla cu antene si soft –uri pentru evaluare cerebrala, osteoarticulara, musculo schelatala , abdominala, evaluare san, evaluare cardiologica

Aparat Siemens AVANTO FIT pus in functiune in 2018 dotat cu numeroase antene si soft- uri pentru evaluarea structurilor cardiace.
Aparatul AVANTO FIT are cea mai noua tehnologie pentru realizarea unor achizitii de inalta calitate fara artefacte.
AVANTO FIT are rezultate extrem de bune in cazul evaluarilor cardiace ( cardimiopatie dilatativa , evaluare post infarct miocardic, evaluare valve, evaluare post miocardita, evaluare de aorta fara agent de contrast).

Echipa de imagistica de la CardioRec: 7 medici de radiologie- imagistica medicala si 4 tehnicieni de radiologie asigura achzitia imaginilor, prelucrarea imaginilor, reconstructia 3D a achizitiilor si interpretarea rezultatelor. Departamentul de Imagistica si Radiologie de la CardioRec este in contract cu CASA de ASIGURARI ILFOV si asigura examinari in limita fondurilor disponibile alocate lunar centrului

Ecograf cardiac Philips XC 50

Este un aparat folosit în sălile operatorii  de chirurgie cardiacă datorită rezoluției înalte pentru vizualizarea valvelor cardiace și cuantificarea valvulopatiilor.

Ecocardiograf Vivid S5 (GE) 

Este un aparat cu mobilitate mare care se adaptează unui număr mare de situații clinice (consultații clasice, evaluări de urgență în spații de mici dimensiuni, transport cu ascensorul). Ecocardiograful Vivid S5 este un aparat performant pentru o evaluare cardiovasculară completă pentru adulți și pediatrie, evaluare vasculară periferică, dar și abdominală pentru evaluarea vaselor digestive și a arterelor renale.

Ecograf general Logic C5 (GE)

Permite o precizie diagnostică esențială în cazul afecțiunilor asociate bolii cardiovasculare. Cu ajutorul Tissue Harmonic Imaging (THI) este mult mai ușoară vizualizarea tuturor detaliilor. Funcția de automatizare permite ameliorarea rezoluției contrastului prin activarea unui singur buton.

Listă prețuri imagistică